Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder - med mindre andet er skriftligt aftalt - ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter, der udbydes af


MINDSOUL

v/ Rikke Bro 

Bispebuen 1 

7500 Holstebro 


Køb af ydelser og produkter

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. 


Ydelser dækker over blandt andet energiterapeutiske behandlinger, coaching sessioner, 1:1 og gruppeforløb, workshops og begivenheder. 


Tilmelding og køb af forløb, workshops og øvrige begivenheder er bindende ved betaling. Betaling foregår ved tilmelding/køb.  


Ved køb af forløb for over 5000 kr., er der mulighed for at dele betalingen op i  rater.


Du kan betale via mobilepay - alternativt kontant eller via bankoverførsel, såfremt du ikke har mobilepay. 


Ændring, aflysning og afbud 

Mindsoul har ret til at ændre tidspunkt for levering af ydelser samt aflysning med 24 timers varsel. 


  • ved aflysning af workshops, forløb samt øvrige begivenheder, vil en ny dato snarest blive fastlagt af Mindsoul
  • Ved aflysning af energiterapeutiske behandlinger samt coaching sessioner, aftales der et nyt tidspunkt mellem parterne


Afbud skal ske med mindst 24 timers varsel inden aftalen finder sted. Dette sker ved at sende en SMS til 28945711. 


Ved afbud senere end 24 timer betales 250 kr.  


Ansvar

Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid. Det er dit eget ansvar, at være ærlig og åben, for at få det bedst mulige udbytte af dit køb. 


De energiterapeutiske behandlinger arbejder med dét, der allerede er i kroppen. Behandlingerne vil derfor aldrig kunne gøre skade, ødelægge eller forværre den tilstand du allerede har i kroppen. 


Når Mindsoul giver dig redskaber til forandring eller til at opretholde din nye tilstand af høj energi, er det dit eget ansvar at benytte redskaberne efterfølgende for at bibeholde den positive effekt.  


Dine persondata

Mindsoul indsamler de oplysninger om dig, som er nødvendige for mest optimal behandling fx i forbindelse med coaching sessioner. Oplysningerne anvendes til at støtte dig bedst muligt i dit forløb. 


Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og opbevares i et lukket system i maksimalt efter din sidste behandling. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart. 


I henhold til persondataloven har du som klient hos Mindsoul ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 


Ved indgåelse af aftalelse/køb hos Mindsoul accepterer du, at dine oplysninger bliver gemt som beskrevet ovenfor.  


Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. marts 2023.