ENERGITERAPI MED HEALING

Kroppen har et indre energisystem og det er drøn vigtigt, at energien kan bevæge sig frit. Hvis der opstår ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller blokeringer forskellige steder i kroppen. Det kan fx. være i form af smerter, uro, negativt mindset, svært ved at sige fra over for andre, svimmelhed eller mange andre symptomer. 


Healing kan genskabe balancen i dit energisystem, så der igen kommer flow i energien. Det fungerer på den måde, at jeg intuitivt tilføjer ny energi til din energikrop*, der hvor jeg mærker, at dine blokeringer er. Healingsenergien arbejder dybt på flere plan. Efterfølgende får vi en snak om, hvordan healingen er gået.  


*Dit energifelt, som jeg kalder energikrop, er meget større end din fysiske krop. Der kan godt sidde blokeringer/tung energi uden for din fysiske krop. 


Inden du kommer i klinikken, har jeg ofte mærket ind i, om det vil være relevant at bruge krystaller eller andre energiredskaber under healingen.


Pris

1 behandling 600 kr. 

3 behandlinger 1500 kr. 

 

FJERNHEALING

Healing på afstand foregår i princippet på samme måde, og er helt lige så effektiv, som hvis du får behandling i klinikken.


Ved en fjernhealing er du hjemme hos dig selv i trygge rammer, mens du modtager energien på et aftalt tidspunkt. Du vil efterfølgende få en tilbagemelding på healingen.


Pris

1 behandling 400 kr.

ØREAKUPUNKTUR (NADA)

En blid behandlingsform, der har en afslappende effekt. Der skabes indre ro og balance samtidig med, at kroppens funktioner styrkes. 


Det foregår ved, at der sættes 5 tynde nåle i hvert øre og 1 mellem øjenbrynene. Behandlingen foregår i stilhed, hvor du bare slapper af imens nålene arbejder. Hvis du ønsker det, kan du starte med at mærke roen med en guidet meditation og stille afslappende musik under behandlingen. Du vil blive tilbudt, at få trukket et englekort med budskab til dig efter behandlingen. 


Øreakupunktur anvendes til mange problemstillinger og kan blandt andet have en positiv effekt på:

 • tankemylder
 • hovedpine/migræne
 • søvnproblemer
 • mere energi
 • immunforsvaret
 • hukommelse og indlæring
 • stress/overbelastning
 • sukker, rygeafvænning mv.  
 • udrense medicin og alkohol 
 • hormonelle ubalancer 
 • maskulin og feminin energi 


Øreakupunktur er også et rigtig godt supplement til andre behandlinger, så du slapper af og er mere modtagelig for fx. healing. 


Hvis I er nogle stykker, kan det også laves som NADA cafe. 


Pris

1 behandling 115 kr. 

5 behandlinger 525 kr.


CACAO MEDITATION

Giv dig selv en pause og kom hjem i dig selv. Til en cacao meditation får du adgang til en dyb indre ro og du kommer til at mærke ind i din egen visdom. 


Den varme cacao hjælper med at åbne ind til dit hjerte, at give slip og skabe mental klarhed. 


Du kommer til at bruge dit åndedræt, så din vejrtrækning kommer hele vejen rundt i kroppen. Der vil være stille musik, guidede meditationer, korttrækning og masser af healing fra krystaller. 


Du kommer til at gå her fra med en lethed og ro i hele kroppen. Og så vil du have en større klarhed omkring dig selv.


Cacao meditationen foregår på yogamåtter.

Medbring gerne varme sokker. 


Pris

Cacao meditation 335 kr

DRØMMEFANGER WORKSHOP

Lær at lave din egen unikke drømmefanger med krystaller 


På workshoppen viser jeg dig teknikker til, hvordan du laver det flotte spind inde i drømmefangeren. Vi finder sammen de krystaller, der vil passe godt til dig og den intention, som du fra start har sat for din egen helt unikke drømmefanger. 


Jeg har alle materialer og krystaller, som er med i prisen. 


Workshoppen varer ca. 3 timer, alt efter hvor mange deltagere der er med. 

Jeg har også mulighed for at køre ud til jer efter aftale.


Min. 4 personer 


Pris pr. person 350 kr.

MINDFULNESS I NATUREN

Kalder naturen også på dig? Skab ro i kroppen med mindfulness i naturen.


Vi kender alle følelsen af, at være ude i naturen - hvordan bekymringer og travlhed bliver parkeret for en stund. I naturen er der højt til loftet og der er plads til at være dig. 


Når mindfulness og natur går hånd i hånd, forstærker det effekten af begge dele. Ved at have fokus på mindfulness og små lette øvelser, hvor der bliver åbnet op for dine sanser, vil du ikke kun parkere dine bekymringer, tanker eller uro for en stund. Du vil derimod komme dybere ind i dit indre og skabe en bevidsthed, som du også kan bruge, når du er tilbage i din travle hverdag, når du er sammen med din familie og når du lader op for dig selv. 


Du vil blive præsenteret for en kombination af meditative sanseøvelser, meditation, stilhed og energiterapi - alt efter hvad det er, du har brug for lige nu. 


Du vil lære at være tilstedet i nuet og får styrket dine sanser. Du vil begynde at lægge mærke til de tegn, som naturen giver dig. 


Mindfulness i naturen foregår som udgangspunkt omkring Holstebro.  


Du skal medbringe en yogamåtte - gerne med hank/stropper og noget varmt/koldt at drikke (gerne i en lille rygsæk, så du har hænderne frie). 

Husk påklædning efter vejret.


Pris

1 session 495 kr.


Gruppeforløb

Når vi mødes flere i en gruppe med samme formål, skabes der en helt særlig energi. Selvom forløbet primært foregår i stilhed, vil du opleve en samhørighed på et højere plan. 


Kontakt mig for gruppeforløb. 


MEDITATION

Med meditation kan du skabe mere ro og balance i krop og sind. Dit nervesystem falder til ro, din hjerterytme og dit åndedræt bliver roligere. 


Det handler om at komme ud af hovedet og ned i kroppen.


Når du mærker efter i kroppen, har du nemmere ved at lære dig selv og din krops signaler at kende. Du bliver bedre til at stå ved dig selv, bliver mere nærværende og på den måde være til stede i nuet og værdsætte det der sker - lige nu.  


Meditation og mindfulness kan blandt andet

 • give større livsglæde
 • mindske stress
 • forbedre immunforsvaret
 • give en følelse af ro
 • øge koncentrationsevnen
 • styrke din intuition
 • hjælpe dig til at være mere nærværende og rummelig
 • styrke søvnkvaliteten mv.
Et liv med glæde og overskud